tisdag, oktober 02, 2007

Vill gå på bio!

Jag läste på en blogg om Gratis Bio som är en sida där man samlar poäng och slutligen får biobiljetter och anmälde mig. Det kostar inget, och det är trevligt att gå på bio. Vill du också samla ihop till biobiljetter så gå in på länken här så får både du och jag några fler poäng och kommer lite närmre ett gratis biobesök. Är du nyfiken så klicka på länken och läs mer där.

Jag var på bio i veckan som gick, fick gratisbiljetter genom en tidning. Filmen var "Tillsammans är man mindre ensam" baserad på Anna Gavaldas roman med samma namn som jag bloggat om tidigare. Filmen var väldigt mysig och smårolig och så där att man ville ta hela världen i sin famn efteråt, och krama alla... Nåja, jag tyckte om den och njöt av att höra franska. Audrey Tautou är charmig som alltid och de andra skådespelarna gillade jag också. Gå och se den!

7 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Vi ska se den på lördag, jag kan inte ett ord franska..

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Den är textad, min dotter som inte heller kan franska gillade den.

andré sa...

Kul att filmen var bra! Boken var utsökt i mitt tycke, och även hennes övriga böcker är att rekommendera. Filmen får dock vänta tills den kommer på dvd, men det brukar ju inte ta så lång tid...

karin-odlar-sin-trädgård sa...

André: Kul att du skrev här! Jag har en av Anna Gavaldas andra böcker liggandes, dags att börja på den.

Smultronstället sa...

Kul att den var bra, ska kolla in den! Ang dörren så har vi köpt en vattenlöslig röd färg och sen en oljebaserad gulockrafärg, de skulle passa speciellt t snickerier enl färgfirman. Alcro heter märket. Lycka till med målningen!=)

Maria-Jag blommar sa...

Den vill jag både läsa och se...

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Smultronstället: Tack för hjälpen, till våren ska ytterdörren få färg!
Maria: Jag tycker ni ska fixa barnvakt och gå på bio!