lördag, december 08, 2007

Julmarknad på Hägnan

Snöglopp men ändå julmysigt på årets julmarknad. Bland julmarknadsstånden fanns särskilt ett som jag tyckte hade det allra bästa utbudet. Tycker inte alls jag var partisk. Jag handlade flera julklappar av Maria (Jag blommar). Kan inte visa bilder på de blivande klapparna ännu men jag hoppas de som får dem blir glada! Tänkte att nu har jag en personlig presentleverantör ;-) Någon som gör såna saker som jag också skulle vilja göra men inte hinner så att jag trots att jag inte hinner kan ge bort något fint och hemgjort. Jag rotade runt lite bland Marias konsthantverk och hade en hel del beslutsångest. Vi knallade runt på marknaden, var i handelsboden och i HovenDrovens brokantaffär och i den lilla boden uppe vid kyrkan. Men vad jag köpte där får komma på bild en annan gång. Håller på att julpynta hemma och ska ta några bilder och försöka hinna blogga snart igen...får se hur det blir med det. Tycker att jobbet är allt jag hinner med, tyvärr. Men snart är det jul och några lediga dagar. Det ska bli så skönt!Tyvärr får jag inte riktigt till layouten av bilderna som jag vill ha dem men här ovan var det i alla fall bilder på handelsboden både utvändigt och invändigt och så en fin häst som fanns med på julmarknaden och två fint klädda flickor som var inne i secondhandbutiken HovenDroven och var snälla nog att låta mig fota dem.

4 kommentarer:

http://kirsti.tradgardsblogg.se sa...

Vad trevligt att se lite bilder från Hägnan! Vi ska dit idag nämligen..inväntade bättre väder, gårdagens snöblask fick oss att stanna innomhus. Hoppas det finns kvar fina saker att se och handla även idag! :)
Ska definitivt leta upp Marias bord..kul att se alla hennes fina saker IRL!
Ha en fin 2:a advent!
/Kirsti

http://hannelesparadis.blogspot.com/ sa...

Älskar julmarknader, trevlig andra advent.

P.S.
Vaffö har du ordverifiering??
Bara jobbigt, jag får aldrig spam, lätt att ta bort också.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Kirsti: Ni hade bättre väder, det var ju strålande i dag! Blir nyfiken på om du köpte något!

Hannele: Jag kanske skulle ta bort den där ordverifieringen, jag införde det för ett år sedan när jag fick en massa spam... Det kändes lite läskigt med såna där viruslänkar eller vad det nu var.
Men det är sant, jag tycker också det är irriterande.

Hannele sa...

jul i hus, fast ingen snö här