söndag, september 06, 2009

Höststängning

Nu plockar jag in utemöblerna, det blir inget mer av att sitta ute i år. Känns faktiskt helt okej att sommaren är över, den har varit bra. Gick runt och fotade hur det ser ut nu och ska komma ihåg att anteckna också inför nästa vår så att jag vet med en gång vad som ska göras. Vad ska jag plantera i krukorna på stenläggningen t ex, den här luktärten och den andra som jag inte minns vad den hette var ju inte så jättebra, luktärten blev aldrig så stor och den andra klätterväxten har inte ens hunnit blomma. Det blir också något att fundera på, men inte förrän det blir vårvinter och därför har jag nu bilderna som ett kom ihåg.Projektet med att sätta upp någon sorts skärmvägg mellan pilbuskarna och en grind mot garaget för att slippa se bilar ska jag ta tag i till våren. Tror inte jag börjar snickra något förrän då. Däremot kunde jag inte låta bli att skissa lite visioner på den högra bilden nedan, så ska det se ut nästa sommar:

4 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Vi äter fortfarande ute,
det har varit några riktiga sommardagar.

Mer av allt sa...

Jag har inte riktigt fått bort alla krukor och möbler från trädgården men nästan. Det blir ju inte att sitta ute mer - det är ju bara att inse. Vad fint det blev med plattsättningen framför huset! Jag brukar också skriva ner vad jag ska göra och tips vad jag ska plantera - för jag har glömt det när det blir dags. Kramar från mig

Linda V sa...

Smart av dig att fota och skriva ner dina idéer, för när det drar igång till våren ska ju allting hända med en gång. Kul med bilden med dina planer! Vad är det du tänkt dig närmast plattorna, verkar inte vara gräsmatta? Skulle det inte vara fint med några höga perenner på hörnet?

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Hannele: Ja, där nere i södern ja, men här är vi bara en månad från snö ;-)

Mer av allt: Skönt att höra att du också glömmer, jag glömmer nästan allt som har med planteringar att göra.

Linda: Gissa vem jag fått den smarta idén att rita på foton av? Fast du har bättre ritprogram, det ska föreställa gräsmatta och sedan ska det vara några buskar i en plätt där krusbärsbusken är på bilden.