lördag, april 24, 2010

Vill ha en sån utemöbel


Gardenhome har en underbar soffliknande trädgårdsmöbel i något rottingliknande material på sin förstasida, men, de verkar inte sälja möbeln. Är det någon vän som sett en sån någonstans? Jag vill ha den men antar att den är på tok för dyr. Kanske kan önska mig en om några år?
ps. Här töar det så att det snart forsar i dikena och jag läser mig till sömns med trädgårdsböcker och drömmer om allt jag ska skapa bara de här fritidslösa månaderna på jobbet är förbi. ds.

6 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

hihi :)

Karina sa...

Det var en jädrigt cool möbel, den skulle passa mig perfekt när jag på balkongen/altan ska dricka mina somriga drinkar och kika ner på gräsmattan där mina barn leker snällt och fint.

Gardenhouse sa...

Kikar in för att önska en trevlig Valborg.
Kram Sussi

Maria sa...

Mmmm...där skulle jag vilja ligga och läsa. Det enda jobbiga hos oss på försommaren är att tallarna släpper så mycket pollen så det blir så dammigt och gult på hela altanen, så om man gör mysigt med kuddar och dybor fungerar det inte. Jag har lite drömmar om att ordna till lite mysigare med plastmattor på golvet mm. Kanske får ordna det efter pollensläppet...

Håkan sa...

Den skulle man gärna ha inomhus ju! :)

Såg precis på västerbottensnytt och det var en snubbe som hänvisade till sin egen in-glasade ute-plats som; "Pensionärs - Kuvös"

♥ Hannele på Hisingen sa...

där skulle jag somna lätt