torsdag, mars 17, 2011

Utmaning och snö som smälter

Nu när solen lyser börjar planerna ta fart i huvudet, kanske skulle jag göra gångar även sommartid? Nu är det uppskottade gångar till vedboden och komposten men kanske ska jag gjuta plattor i betong och lägga ut, tänk rabarberblad t ex. Så här ser min trädgård ut nu, och hur varje del såg ut i grönska får man se om man klickar på bilderna nedan: De arma pinnarna som sticker upp ur snön är inte snöpinnar - även om det ser ut så. Det är de tunna rönnarna jag planterade i början av förra sommaren, hoppas så att de överlevt och rotat sig bra och att de ska skjuta många skott till sommaren.Nu är allt bara snö, men till sommaren hoppas jag ha gräsmatta där och en fin rabatt.

Jag fick en utmaning av Sussi, en som jag ska skicka vidare till åtta bloggare. Tack Sussi för att du tänkte på mig, det är roligt att få vara med! Men jag tror inte jag känner åtta bloggare så det får bli till er som jag läser. Utmaningen går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv, sånt som man inte berättat förut. Först av allt så skickar jag vidare till:
Maria - jag blommar, Hanneles paradis på Hisingen, Mauds gårdsromantik, Mer av allt, Lilla B, och Lindas trädgårdsblogg.
Mina åtta saker då, jag; 1) är väldigt sparsam, 2) gillar äventyrliga sporter som bergsklättring och off-piståkning, 3) är väldigt närsynt, 4) har rest landvägen till Indien, 5) har 550-600 högskolepoäng, 6) älskar blå nyanser, 7) älskar vatten, 8) har en röd kajak jag paddlar i skärgården med.

Här är en bild på trädgården på baksidan av huset, solen har precis hittat tillbaka dit:

2 kommentarer:

mormor Hannele på Hisingen sa...

jag lämnar bergsklättring åt nästa generation

Jag är lite dålig på utmaningar, vi får se.

Anonym sa...

Vad roligt att du antog utmaningen och vi fick veta så mycket mer om dig! Intressant...
Roliga klick bilder som vanligt att se på ;)

Kram Sussi