tisdag, april 10, 2012

Glad Påsk!

Den här fina buketten fick jag av en jobbarkompis, visst piggar den upp i köket!  Apropå köket så läste jag att man max ska kombinera tre färger, man får visst lägga till svart och vitt utöver de tre eftersom de inte räknas som färger. Allt detta enligt Postens "uppslaget", det där bladet som är vikt kring reklamen man får i brevlådan. Det är någon Ribbing med ett inredningsföretag som citeras "- Tänk noga över dina färgval! Välj mellan två eller tre färger och håll dig till dem".
Vad tycker ni mina bloggarkompisar? Ska man begränsa sig till tre färger? Jag har ju tidigare fotat färgkombinationer som fungerar, som jag blir glad av. I köket har jag en sån där mix av många mönster och många färger, men det funkar ju. Så här är en påskbild från mitt kök. Gardinen är samma mönster som på servetten på bilden ovan. Det blå kaklet och de grå väggarna går också igen i mönstren. Man känner ju om det fungerar eller inte. Fast på bilden nedan är det nog solen som är det bästa! 
 Vilken fin påskhelg det har varit med bra skare och soliga dagar, jag har varit ute på havet och promenerat och på en å och åkt skidor längs ån ända ut till havet. Vårvinter är en härlig årstid :-)

4 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

Buketter piggar alltid.

Gardenhouse sa...

Fin bukett!
Nej jag håller med om att färger kan vara fler och att man "ser" om det ser bra ut tillsammans! Sen är sommar mer färg hos mig.
Som tur är har ju naturen mer än tre färger!!! Bara att välja och vraka :)
Kram Sussi

Maria sa...

Kvalificerat trams, säger jag! Många fler färger går att kombinera. Tror att sådana där råd är för sådana som inte har fått förmågan att själv känna vad som går att kombinera.

Gardenhouse sa...

Va finns det inte vitsippor överallt?! Det trodde jag i min enfald...
Kram Sussi