måndag, juni 25, 2007

Midsommarhelg på Högskär

Vilken supermysig midsommarhelg vi har haft, jättefint väder, soligt och varmt och med havet inpå oss. Nu är det så att även om man har stugan direkt på hällan kan man ändå ha lite trädgårdsbestyr. A gick ut på midsommarnatten och satte hönsnät runt de planteringar hon inte hunnit ingärda tidigare, det är för att haren inte ska äta upp hennes grönsaker och blommor. Här syns några odlingar i betongrör och bykkar som är skyddade mot harangrepp. Ett annat knep som A tagit till är att plantera i balkonglådor och sätt upp dem på bockar, då når inte haren upp. Stugan de bor i är liten men värd ett heminredningsreportage. Såå fint inredd i vitt och blått, och lite grönt, men det blir inget sånt här, bara en bild från fönstret. Och vyn över havet.

6 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Vilket vackert ställe! Högst på min önskelista står nu: Ett eget sommarställe!

Linda V sa...

Åh vad roligt att du fått komma dit! Det är hur mysigt som helst! *längtar till Norrland*

Linda V sa...

PS. Grattis på födelsedagen! Fast jag skulle ju ha skrivit här igår förstås :-)

karin sa...

Maria: Men ni bor ju på landet... jag tänker att det blir bara ett till ställe att hålla reda på, bättre att hälsa på hos vänner ;-)

Linda: Hoppas att vi får träffas snart!

Maria-Jag blommar sa...

HejKarin! Jag har idag utmanat dig, gå in och läs på min blogg. Hoppas att du tycker att det är Ok med utmaningen trots att du mest bloggar om trädgård, men du kan ju välj automhus om du vill=)

Hannele sa...

Vackert.