fredag, september 28, 2007

Höstlikt höstligt

Löven faller av träden. I morse var de frostvita ovanpå den gula, orangea eller röda ytan. Många grenar är nästan kala. Barometern visar högtryck. Luften är klar och himlen blå. Det är väldigt vackert. Jag ser hur vackert det är. Men Ändå Jag Tycker inte om höst.

4 kommentarer:

annelie sa...

Tråkigt för dig att du inte gillar hösten, när den ändå kan vara så fantastisk;) Idag åkte vi ut till ett naturreservat vi inte varit till tidigare och det var så fiiiint!! Lustgården tror jag reservatet heter. Enorma, jätte aspar i vackra höstfärger och mossor jag aldrig sett förut. En bäck rann fram från underjorden och porlade genom urskogen. Verkligen ett ställe som jag kan rekommendera.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Annelie: Jag skriver bara av mig, så känns det bättre ;-) Det där stället vill jag till, måste få en vägbeskrivning! Det var ju kanonväder igår, måste ha varit jättehärligt där.

Hanneles paradis sa...

Hösten är en fin årstid, tid för eftertanke och mys.

Anonym sa...

Med gulröda löv och lilarosa nyanser är hösten den vackraste årstiden, enligt mig. Särskilt när luften är hög och solen strålar. Nu finns det inte många löv kvar i träden och igår satt (=låg) jag framför tv:n med stearinljus på bordet och en kopp Rooibos. Det är också Härlig Höst, med hög mysfaktor.
Några riktigt fina höstbilder har jag att visa, dock inte med den modernaste tekniken.
All heder åt din genomtänkta blogg!
Susanna