tisdag, januari 05, 2010

Nästan färdiga

Min älskade dotter är världens bästa på att hjälpa till och tapetsera! Jag gillar fortfarande inte att tapetsera men tack vare henne så hatar jag det inte, och resultatet älskar jag! Det blir fint och ljust! Hon är också väldigt glad i sitt nya rum som hon snart kan flytta in i, men, hon är väldigt less på att tapetsera.

7 kommentarer:

Mia sa...

Vilken skillnad, så ljust och fint rum det blir. Vem skulle inte trivas där? :)

Jag har visat bilderna på taket för sambon, så att han förstår hur viktigt det är att vi målar taket i vardagsrummet. Idag är det ännu mörkare än erat från början. Lite som en bastu... usch.

Lycka till med färdigställandet!
Kram Mia

Sussi sa...

Vad ljust och fint det blir, och vilket team som fixat det! Ja nu är det bara finliret kvar då, lycka till. Visst är det härligt att vi går mot ljusaretider.
Trevlig trettondag /Sussi

Anonym sa...

Vad fint det blir:-) annelie

Håkan sa...

Ni är så jävla duktiga! :)

Mer av allt sa...

Vilken skillnad det blir. Jättefint! Det är ju så tråkigt att hålla på med allt underarbete och förberedelser innan man får börja tapetera. Förstår att dottern blir nöjd. Trevlig helg!

Maria sa...

SÅ fint det blir! Att måla taket gör så stor skillnad. Taket liksom lyfter. Vi har ju furutak som laserade i samma veva som vi flyttade hit. De känns som om taket lyfte någon decimeter. Kul att du och A hjälps åt.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Mia: Hoppas du lyckades övertala din sambo, så här efteråt känns det verkligen värt det!

Sussi: Jo vi blev ett bra team, det är bra att göra något annorlunda tillsammans ;-)

Annelie: Tack!

Håkan: Astrid i synnerhet som stod ut med mig när jag tappade tålamodet.

Mer av allt: Jo, förarbetet tog bra mycket mer tid än jag hade väntat mig!

Maria: Vi har roat oss med att gå ut ur rummet och in igen, utanför är fortfarande furufärgat och det blir verkligen en lura-ögat-visuell decimeter i skillnad!