fredag, december 01, 2006

Var tog snön vägen?

Så här ser det ut på gården nu, ingen snö... och E som lovade mig att så mycket snö absolut inte skulle komma att töa bort. Men med plusgrader både dag och natt i två veckor är det som det är, mörkt blir det också utan snö på vägarna. Usch!
Så då tänder jag ljus och äter clementiner och sitter inne och läser. Tänder i kaminen och myser. Idag är det den första december, vad tiden har gått fort. Snart är det jul och jag har hur mycket jobb som helst att hinna göra innan det blir jul... Ska jobba undan lite i helgen, jag har varit ordentlig och skrivit en lista så att jag kan pricka av allteftersom ;-)

3 kommentarer:

cia sa...

av bilderna att dömma så har ni i alla fall större "snöhögar" än vad vi har

trevlig första advent

karin sa...

Cia: Ja det är ju alltid något! ;-)

Linda sa...

Trist med snön. Hos er unnar jag verkligen snön för mörkrets skull. Ha en skön advent och hoppas du inte behöver stressa med allt du behöver göra. Våra gäster har åkt nu. Vi ska gå en promenad medan det är ljust, sen måste jag också jobba. Som svar på din fråga så kommer vi fira julen hemma i huset med K:s familj. Nyår har vi inte planerat.Iofs är jag lite sugen att åka upp för pappa har fått valpar!