torsdag, augusti 02, 2007

En begagnad och en ny

Jag var till Boden med några tjejkompisar förra veckan. Jag skulle absolut inte handla något, där finns ju inte så många affärer heller...men...det är inte mängden affärer det hänger på, det är vad där finns! I Boden hittade jag flera fina Marimekkoprylar, en kökshandduk med blå unikko som nu är duk på vardagsrumsbordet, en plåtburk med röd unikko och en bricka med svart unikko. Och det kunde jag ju inte motstå, unikkomönstret är så fint:

Dessutom var jag in i en antikaffär som hade lite allt möjligt, gamla möbler, gamla böcker och gamla prylar. Och blev ögonblicksförälskad i en fåtölj som jag bara måste ha hem. Den får bli kompis med den jag redan har, observera hur bra färgen stämmer med väggfärgen i vardagsrummet!

6 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Fint! Jag vill gärna komma någon dag nästa vecka och provsitta din fåtölj, tex onsdag...vad säger du om det?

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vi bestämmer onsdag, det blir jättekul, hoppas det slutat regna då så du kan få sitta ute!

kirsti sa...

Där ser man.. Kul att lilla Boden hade så mycket fint att erbjuda..
Antikaffären har jag gått förbi ett antal gånger men aldrig varit in i. Det ska åtgärdas! :)

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Kirsti: Det är ju lätt så där man bor, man tänker att jag går dit någon annan dag... om man bara har en dag blir det annat.

Smultronstället sa...

Tack för kommentaren på min sida! Den där fåtöljen hade gärna fått hälsa på hos mig också;) Marimekko är härligt! Har lite brickor med samma tryck som du(fast röd) och mina föräldrar har det på dynorna i sin båt (prästkragarna).

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Smultronstället: Åh, en röd bricka, det var ju i rött jag egentligen velat ha brickan men så fanns det bara svart... Kul att du gillar fåtöljen!