tisdag, augusti 07, 2007

Ny frukostvrå i trädgården

Eftersom värmen kommit igen dukade jag för frukost intill den planerade rabatten. Så här såg det ut: Efter att ha suttit där och haft det skönt ett tag insåg jag att det blir alldeles för varmt att sitta här så vi for till Storsand och badade. Hade jag inte varit så överrumplad av det kanonfina vädret hade vi kanske tagit oss ut i skärgården men det här var väl inte illa?:Det var visserligen jättemycket folk (på fotot kanske bara en tredjedel av stranden syns) men det gör inte så mycket, då kan man passa på att träffa bekanta och umgås. Vi var ute tills hungern blev för stor - lite fika räcker inte långt för ungar som har badat och simmat och sprungit i fem timmar. Hoppas på fler såna här dagar nu!

4 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

...och vid de möblerna har jag ju suttit idag, hurra!
Storstrand verkar ju vara ett vackert ställe, har aldrig testat det...

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad synd att vi inte hann dit, men jag ville ju visa dig trädgården... Vi får väl planera inför nästa sommar så ska jag ha picknickkorgen packad när ni kommer och så kan vi åka direkt dit (vi for till Storsand när vi skiljts åt på stranden i Lulsundet!).

Hannele sa...

Härligt det ser ut. Frukost på kökstrappan är det bästa jag vet :)

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Hannele: Jag håller med dig, förstubron är också så mycket närmre köket hos oss - men - jag måste fixa till den sidan av huset så den inte är så öppen...