måndag, maj 15, 2006

Utesoffan

Jobb, jobb, jobb... jag hinner inte blogga och inte göra nåt i trädgår'n. Men, men, det har varit bra "sitta-inne-å-jobba" väder i helgen. Fast jordgubbslandet ska planteras om, bäst att inte tänka på det. Idag kom det hagelskurar och blåste som om det vore höst på väg. Så här ser i alla fall min soffa ut!
Björkarna fortsätter slå ut, det är ljusgröna moln runt alla dungar, den s k skira grönskan, det är ändå bra att det är kallt och regnar lite så att tjälen går ordentligt ur marken innan löven slagit ut helt. Snart har jag tid för min trädgård, jag återkommer då!

7 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Så fiiin! Vilket härligt tyg! Och jag känner igen det där med jobbjobbjobb :-o

Cissi sa...

Gud vad fin den blev!

Anonym sa...

vilken fin soffa och vilket underbart tyg.

Anonym sa...

Så söt den blev!!! Vilken bra idé

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad glad jag blir av alla positiva kommentarer! Den blev verkligen söt och mycket tack vare det söta tyget som jag glömde säga kommer från Åhléns.

Anonym sa...

Hej, om du läser under fliken Puli på min blogg så kan du läsa mer om Tova.
Det har funkat bra för oss, och vi är allergiska hela familjen, en del mer och en del mindre, tydligen saknar den här rasen ett äggvite ämne i pälsen som gör att man blir allergisk, jag har önskat mig en hund i 20 år och till slut fick vi den här lilla flickan som är så bortskämd. kul att läsa din blogg, jag brukar faktiskt titta in hr då och då, den är inspirerande.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Tack Cia! Dessutom, nu fick jag lust att skaffa hund - - -