tisdag, juni 24, 2008

Borta bra men hemma bäst

Åh vad det är skönt att vara hemma, fast det är svinkallt. Nere vid medelhavet var det så varmt när vi for därifrån att vi inte kunde sova utan luftkonditioneringen och den ställde vi på +24 grader för att då kylde det ganska lagom, man kunde sova med lakan. Det var +35 grader några dagar här på slutet.
Den här bilden är tagen från vårt hotellfönster när vi bodde två nätter i Marseille. Väldigt bra ställe, hittade det genom att Lonely Planet rekommenderade det i Frankrike-guiden. Hotellet heter Le Richelieu och finns på nätet. Det var verkligen lika fint som på hemsidan och inte dyrt heller. Tack vare att rummet vette mot havet fick vi äntligen sova ut. När man inte är storstadsbo är det inte lätt att sova i trafikoväsendet som råder hela nätterna igenom i t ex Paris och Marseille.

Jag ska visa fler bilder från resan en annan dag och bilder av trädgården här hemma, allt är så lummigt nu! Äppelträdet håller precis på att blomma färdigt, vi ligger långt från medelhavet där citronträdet redan bar lite frukt.

2 kommentarer:

Blommor och blad sa...

Det låter härligt med 35 graders värme, vi har haft bristvara på det nu när ni varit borta. Men jag har hört att det kommer till helgen, får vänta och se.
Tackar för inbjudan men kan/vill inte köra bil idag. Det stramar i magen:).
Ringer dig senare/Kram Susanna

Hanneles paradis sa...

lite för varmt för min smak