måndag, juni 30, 2008

Cassis

Det som syns här ovan är frukostterrassen tillhörande hotellet vi bodde på i Cassis. Visst var det mysigt, blommande fruktträd i krukor, pelargoner och flitiga lisa i rabatterna. Klättervin som bildade ett än så länge glest tak och som slingrade sig uppför väggarna och så färgsättningen i Provencalskt blått och gult.

Den färgsättningen fortsatte i salongen innanför, där satt vi ibland när solen var som mest brännande och läste, ritade och barnen skrev berättelser och läste upp dem. Det är jättebra att vara utan DVD och dator! ;-)

6 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Läckra bilder, maken funderar på att köpa en liten lätt bärbar... (Blåhammaren jobbar sonen på, minsta och högst belägna fjällstation)

Livet i byn sa...

Vilka fina bilder, påminner lite om där mina föräldrar bor fast dom bor på Mallorca.

~Livet i byn

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Hannele: Har aldrig varit till Blåhammaren men det var fint.

Livet i byn: Föräldrar på Mallorca, vad härligt! Det är nog ganska lika som i sydfrankrike.

Blommor och blad sa...

H�rliga bilder!

Tack f�r bes�ket, hoppas rosorna tar sig:)

Susanna

Efwa drömmer om Provence sa...

Så härligt det ser ut!! Visst är det underbart med deras utomhus-frukostmatsalar. Ser fram mot att komma till värmen även om jag vet att det blir väl hett på dagarna. Men det finns ju en anledning till siesta då.
Titta in i min blogg framöver så får du se hur det ser ut där vi befinner oss. Ska försöka lägga in några inlägg under tiden vi är borta och framför allt på vårt hus när vi väl kommer dit.
Kram Efwa

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Susanna: Tack själv, jag satte rosskotten i jord direkt jag kom hem, nu får de stå lite halvskuggigt och rota sig ett tag.

Efwa: Ser fram emot att få se bilder från ert hus! Hoppas verkligen att du hinner med att blogga därifrån!