måndag, juli 17, 2006

Dagens virkning


I bilen till och från Bryggmans handelsträdgård i Öjebyn idag hann jag virka mig en röd mössbasker. Även denna av en rulle gammalt garn som jag haft liggande i evigheter men jag gillar den röda färgen.
Den här gjorde jag mer Burberryaktig.

Det är så roligt att virka, få se hur länge det håller i sig men det är kul att göra något med händerna och se resultat.

Det är alldeles samma sak med att jobba i trädgården, man får se resultat. Jag läste i förbifarten att det t o m talas om trädgårdsterapi... Men just nu är det virkterapi som gäller för mig, man blir glad när man gjort nåt.

5 kommentarer:

håkan sa...

Jag gillar också den röda färgen. Photoshoppad? ;)

När åker ungarna utomlands då?`

/h

karin sa...

Håkan, du måste mejla mig foton på dina häftiga stickalster så ska jag lägga ut dem på bloggen! Tänkte göra det redan efter påsken.

cia sa...

jag gillar också att virka, men just nu är det stickning som gäller,
jag har precis stickat ett par grytlappar som jag tovat i tvättmaskinen så de blev tjocka och härliga få se om jag orkar ta en bild i morgon

Fröken Bokmal sa...

Men vad imponerad jag blir, svänga ihop den där under en biltur...!

karin sa...

Cia: Grytlappar! Där sa du nåt, måste jag göra på nästa bilresa... Tova de lät spännande, hoppas du visar dem på din blogg!

Fröken bokmal: Känns alltid bra om någon blir imponerad, även om det inte är så mycket att bli impad av, det går rätt snabbt att virka.

Håkan: Photoshoppad, ack nej, kan inte hur man gör sånt, det är alldeles äkta rödfärg.