onsdag, juli 05, 2006

Gröna Lund


Gröna Lund är en trädgård - där finns massvis med blommor i vackra rabatter och där finns träd och där finns en massa roligt! Att må bra där, det är det som kännetecknar en trädgård! Vi gjorde till och med av med mer pengar på Gröna Lund än jag gjorde av med sist jag var till handelsträdgården!
Syrran, M, M & A åkte diverse och körde radiobil så det stod härliga till! M, M & A tog sig dessutom igenom SPÖKHUSET!!! Något varken jag eller syrran ens har en tanke på att försöka, tur att knoddisarna är modigare än jag!

Efter att ha blundat mig genom spökhuset som liten försöker jag mig aldrig mer på sånt (jag bara satt i båten och blundade tills jag kom ut och då var jag skräckslagen för min fantasi var antagligen hemskare än dockorna därinne...). Min kära syster dristade sig till att prova det nuvarande spökhuset för några år sedan och lyckades nästan slå ner ett av spökena därinne och springa omkull ett annat på väg mot utgången samtidigt som hon nästan slet armen av sin kompis som hon prompt skulle rädda!

Nåja, M & A tyckte bara det var lagom läskigt! Jag gjorde bara en sak - Lustiga huset - den är min favvo nu när Bergochdalbanan blivit intetsägande och karuseller bara gör mig illamående så är Lustiga Huset kul! Bara trappan upp som rör sig, och alla golv som snurrar och så, jag önskar det var ändå mer sånt!

3 kommentarer:

Hannele sa...

Ja, samma på Liseberg. Jag åkte inte så mycket med barnen, för jag är lite rädd - men jag hade alltid mycket att titta på! :)
Nu har dom ju stor Trädgårds Väst utställning varje vår på Liseberg och torsdags-jazz på sommaren och Julmarknad förståss, så det blir många besök, utan att åka.

Fröken Bokmal sa...

Lustiga Huset funkar alltid! Det är som i nån töntig reklamfilm jag inte minns nu: kul för hela familjen! Fritt fall skulle jag hellre ta gift än åka...

karin sa...

Fritt fall vill jag inte heller utsätta mig för, jag skulle bara må illa, men syster yster hon såg överlycklig ut när hon åkte den minsann!