söndag, maj 11, 2008

Besökte Hjortgården igår

Och kom hem med bilen fylld. Hade spanat in vad Maud packat upp i veckan så jag visste ganska väl vad jag ville ha men det blev ändå några ändrade planer när jag väl stod där.
Blombord var inte planerat och jag köpte två! Men visst är de fina?
Tyvärr blev det inte så varmt idag så pelargonerna har stannat inne och blomborden ser rätt ödsliga ut om man inte fyller dem i fantasin och det kan väl alla trädgårdsintresserade lätt göra. Det ena står på inglasningen och det andra på balkongen. Och skulle jag vilja flytta dem är det enkelt gjort, de är både lätta och det ena är hopfällbart. Jag köpte också två gjutjärnskrukor som är helt bedårande. En pelargon fick komma ut framåter och agera modell. Dessutom blev jag så förtjust i en luffarslöjdsytterkruka, som passade väldigt fint utanpå en terrakottakruka som jag har två likadana av. Alltså måste jag köpa en till ytterkruka! Jag hade inte något fat som passade inuti trådslöjden utan tillverkade två av en konservburk som hade den rätta diametern.
Det har varit ett fixa inhomhusväder idag. Alltså har vi röjt i friggeboden och dessutom har jag fortsatt på de redan påbörjade inomhusprojekten men det finns inga resultat än så det får jag vänta med att visa. Eftersom jag har ungefär tio andra projekt jag vill ta tag i måste jag nog se till att avsluta de jag påbörjat riktigt snart!

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men så fint det blev!
Visst behöver du 2 blombord du som odlar så mycket! ;-)
Det var tur du hade storbilen med dig!
Vad kul med bloggande så man kan se var sakerna hamnar!

Kramar från Maud

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Maud: Jag ska fota dem senare i sommar också, när alla mina pelargoner kommit ut!

Maria sa...

Hej!
Fina saker du köpte. Smart med sådana där hopfällbara bord!