fredag, maj 02, 2008

Blombeställning

Efter två dagar med värme blev frestelsen för stor och jag klickade in beställningar på följande pelargonsticklingar på odla.nu:Rosenknoppspelargon 'Appleblossom' 3 st 49 kr för tre sticklingar . Jag är nämligen rätt övertygad om att jag inte har någon kvar efter vintern, jag tror det nästan bara är zonalepelargoner jag lyckats hålla vid liv.Zonalpelargon 'Blue Wonder' 3 st 39 kr för tre sticklingar. En blå blomma, givetvis vill jag ha den i min trädgård! Änglapelargon 'Bicolor' 3 st 39 kr för tre sticklingar. Den här tvåfärgade är ju så bedårande söt på bild, hoppas de hinner växa till sig bra på den här månaden som är kvar innan man vågar sätta ut dem både natt och dag.

Det är bara att konstatera att det är farligt att vara ledig från jobbet, man bara spenderar pengar ;-) Nu ska jag sätta mig och jobba lite i alla fall, tog med mig lite jobb hem.

3 kommentarer:

Blommor och blad sa...

Hej! Vad härligt att läsa om dina pelargonbeställningar. Själv tog jag genvägen att köpa en del färdiga plantor. En rosenpelargon och två engelska mörkblommiga, black (någonting hette den ena). Den andra är också "black" men har rosa kanter. Svängde förbi Smultronstället när vi var i Umeå i helgen. Mysigt ställe!
Har börjat städa på gården så smått, kanske du skulle ta familjen med och komma över och fika lite?

Susanna

Hanneles paradis sa...

Blå pelargon har jag inte sett.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Susanna: Nu har jag kollat in var det där Smultronstället ligger, vi får ta oss en helgresa dit ner!

Hannele: Visst verkar det spännande med en blå pelargon, och speciellt måste det vara om inte ens du sett en sån!