fredag, juli 25, 2008

Bröllopet på Utö

Min systers bröllop på Utö var en fest i dagarna fyra. Möhippa på torsdag, mingel på fredag, bröllop på lördag och brunch för alla gäster på söndag. Här anländer brudparet till stranden där vigseln ägde rum.Vigselförrättaren är också ägare av rederiet som har båttrafiken till ön (om jag förstod det rätt). Han kom i uniform vilket förstärkte den maritima ö-känslan.
Bakom brudparet syns havet och till bröllopet blev de skjutsade på flakmoppe av brudtärnan, från vigseln körde de själva. Flakmoppe är Utös favoritfordon nummer ett, alla kör flakmoppe. Flakmoppar fullastade med glada barn och ungefär lika många cyklar trafikerar grusvägarna på Utö. Så vad passade bättre till bröllopet än brudparets egen flakmoppe?Efter en underbar middag; förrätt: Bedarötoast, varmrätt: Kycklingballotine med kantarellrisotto i kålknyte, aprikos- och rödvinssky (se bilden) och efterrätt: Halloncheesecake blev det naturligtvis bröllopstårta:
Det perfekta bröllopet var ett faktum.

4 kommentarer:

Mer av allt sa...

Vilka fina pioner du har! Jag älskar rosa blommor.

Vad fint och härligt bröllop du har fått vara med om!

Ha det bra!

Lilla B sa...

Underbart! Vad mer kan man säga?

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Mer av allt:
Tack för hälsningen! Jo, jag är glad att jag var med om deras bröllop!

Lilla b:
Underbart är ordet!

Anonym sa...

Hej,
vad härligt med inspiration. Jag och min kille planerar bröllop på Utö nästa sommar. Vore jätteintressant att få höra mer om hur de fixade logistiken och varifrån maten kom mm. Har du lust får du mer än gärna ge lite idéer om du har några detaljer...
//Ullis